Home | Contact | Disclaimer Linkpartners

© Gantvoort Media, 2007-2008
Bekijk onze Algemene voorwaarden
Home
Over Gantvoort Media
Diensten
Sitebouw
Portfolio
Tarieven
Contact + bedrijfsinfo
Enkele ervaringsgebieden:
1. Internet marketing
2. Search engine marketing
3. Search engine optimization
5. Search engine advertising
5. Aanmelden zoekmachines
6. Opzetten Google Adwords campagne
7. Affiliate marketing concepten en strategie
8. Viral marketing concepten en strategie
9. Bouw websites

Affiliate Marketing
concepten en strategie


Affiliate marketing berust op het oeroude commissieprincipe, waarbij afgerekend wordt op prestatie.

Wanneer beheerders (of webmasters) van websites een advertentie op hun site willen plaatsen, kunnen zij zich met hun website aansluiten bij diverse affiliate programma’s. Deze affiliate programma’s treden kortweg op als tussenschakel of intermediair tussen een zeer groot aantal websitebeheerders en adverteerders.

De webmasters heten dan affiliates en in deze rol kunnen zij zich aanmelden bij de adverteerders om banners of links op hun website op te nemen. Nadat een webmaster zich heeft aangemeld, bepaalt u als adverteerder of u met die website samen wilt werken en geeft daarmee al dan niet toestemming om materiaal te plaatsen.

De affiliates worden niet betaald voor het plaatsen van banners of links, maar voor de resultaten. Dat kan een vergoeding per klik zijn, maar bijvoorbeeld ook voor een folderaanvraag, nieuwsbriefinschrijving of een bestelling. De affiliate programma’s kunnen door geavanceerde technieken alle resultaten exact meten en aan de hand daarvan ook de affiliates hun verdiensten uitkeren. Ook voor de zoekmachine positionering is affiliate marketing een interessant middel. Immers worden er vanuit diverse andere websites links naar uw website opgenomen, hetgeen voor zoekmachines een bewijs van betrouwbaarheid is en resulteert in hogere noteringen in de zoekresultaten.

Omdat steeds meer bedrijven de weg weten naar affiliate programma’s, is er ook steeds meer concurrentie. Niet alleen qua aantal adverteerders, maar ook qua vergoedingen. Daarom is het belangrijk om ervoor te zorgen dat de webmasters u als adverteerder selecteert, en uw bannermateriaal plaatst.

Gantvoort Media heeft ruime ervaring in het opzetten en beheren van diverse affiliate programma’s, inclusief de kennis om onderscheidend te zijn van de concurrentie.

Wilt u ook uw online resultaten verder optimaliseren en maximaal rendement uit uw website en marketing?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op »

Wij helpen u graag verder!


 

 

 

Gantvoort Media
Beverveen 421
3205 AG  Spijkenisse

+31 (0)6 - 22887199
info@gantvoortmedia.nl

Neem contact met ons op »