Home | Contact | Disclaimer Linkpartners

© Gantvoort Media, 2007-2008
Bekijk onze Algemene voorwaarden
Home
Over Gantvoort Media
Diensten
Sitebouw
Portfolio
Tarieven
Contact + bedrijfsinfo
Enkele ervaringsgebieden:
1. Internet marketing
2. Search engine marketing
3. Search engine optimization
5. Search engine advertising
5. Aanmelden zoekmachines
6. Opzetten Google Adwords campagne
7. Affiliate marketing concepten en strategie
8. Viral marketing concepten en strategie
9. Bouw websites

Aanmelden bij zoekmachines


U heeft een website, maar deze wordt nog niet goed in zoekmachines gevonden. Dan zijn er meerdere mogelijkheden om toch opgenomen te worden.

Houd hierbij rekening dat zoekmachines in principe automatisch op uw website komen. Zij volgen namelijk links via andere, reeds in de zoekmachine opgenomen websites. Wanneer uw website op andere websites vermeld staat, wordt ook uw website automatisch gevonden. Staat de link naar uw website op een pagina die hoog in de zoekmachine staat opgenomen en/of op een pagina die te maken heeft met het thema van uw website, dan maakt u een grotere kans dat uw website ook hoger in de zoekresultaten vermeld wordt.

Eén optie om in zoekmachines opgenomen te worden raden wij u echter ten zeerste af: het gebruik maken van programma’s die beloven u in honderden of duizenden zoekmachines tegelijk aan te melden. Heel simpel: dit werkt niet, kan niet en kan zelfs tegen u werken. Onder deze programma’s zijn namelijk veel malafide praktijken gaande, en wanneer via een van deze tools wordt aangemeld, wordt in sommige gevallen zelfs automatisch de website geblokkeerd.

Daarnaast zijn er slechts vier zoekmachines die de moeite waard zijn om in opgenomen te zijn: Google, Yahoo, Ilse en MSN. Deze vier zoekmachines samen nemen ongeveer 97% van het Nederlandse marktaandeel voor hun rekening.

Om opname in deze zoekmachines te stimuleren, kan Gantvoort Media uw website handmatig aanmelden. Deze methode werkt beter dan aanmelden via eerder genoemde programma’s, en kan het proces van opname in zoekmachines bespoedigen.

Voor een bedrag van slechts € 39,- meldt Gantvoort Media uw website bij Google, Yahoo, Ilse en MSN aan. Interesse?
Neem dan contact met ons op »
 
Gantvoort Media
Beverveen 421
3205 AG  Spijkenisse

+31 (0)6 - 22887199
info@gantvoortmedia.nl

Neem contact met ons op »